Betaalmethoden

Betaling en betaalmethoden

Je kunt bij Kunst & Klieder op verschillende wijzen betalen. Wanneer je een bestelling plaatst krijg je de volgende opties:

 

Bank overschrijving
Wanneer je kiest voor een bankoverschrijving maak je totaalbedrag van je bestelling over naar onze bankrekening onder vermelding van het bestelnummer. Onze betaalgegevens:

IBAN: NL29 RABO 0304 8166 98

BIC:    RABONL2U

T.a.v.:  Kunst & Klieder

De instructies voor het betalen via overschrijving ontvang je ook in de bevestigingsmail en je kunt deze terugvinden in Mijn account onder ‘Recente bestellingen’.


iDeal via Mollie
Het betalen via iDeal is mogelijk voor iedereen met een Nederlandse bankpas. Via deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Hierdoor maak je gebruik van je eigen vertrouwde en veilige betaalomgeving.

Wie of wat is Mollie? Mollie B.V. is een erkend bedrijf dat internetbetalingen verzorgt voor derden. Als je een iDeal betaling doet via Kunst & Klieder.com dan gaat de betaling eerst via Mollie en Mollie zorgt er dan voor dat wij het bedrag ontvangen. Voor meer informatie over Mollie kun je hier kijken.
Voor een betaling via iDeal brengen wij geen extra verwerkingskosten in rekening.
 

Pinnen of contant betalen bij het afhalen van je bestelling
Bij het selecteren van een verzendmethode kun je ervoor kiezen je bestelling af te halen. Wanneer je de bestelling wilt komen ophalen in onze winkel, dan kun je ervoor kiezen om dan te betalen. U kunt dan pinnen of contant betalen. Let dan wel op de openingstijden van onze winkel.